20.5.07

innostus

Hartiat alkavat olla taas kunnossa, vanha ystävä jooga auttoi jälleen asiassa. Nyt pitäisi vain jaksaa sitä joogaa harrastaa säännöllisemmin, ehkä pysyisi selkä paremmassa kunnossa, eikä tulisi tällaisia jumeja kuin nyt oli.

Parempi kunto niskoissa tarkoittaa tietysti vimmaista neulomista (järkevää, juuh) heti, kun on mahdollista.

Niinpä puikoilla on nyt kynsikkäiden lisäksi mm. musta Sagittaria, joka on samalla harjoituskappale, tilasin langat toiseenkin huiviin. Kun harjoitus-Ene onnistui suht. hyvin, eikä ohjeen lukemisessa ollut suuria ongelmia, lupasin neuloa äidille huivin punaisesta Sivillasta, jota jo tilasin Wetterhoffilta. Kaunista lankaa, pitäisi vaan jaksaa keriä.









Ihanaa, kun kevät tulee, vaikka aivastus ja niiskutus on jälleen yltynyt. Auringon ja lämmön takia kestän mitä vaan! (Ja muistan tuon vielä heinäkuussa...)

Kesää odotellessa ajattelin tehdä itselleni neuletakin kesäksi. Kesäneuleet sinänsä hyvin harvoin innostavat minua neulomaan, mutta tämä kevään Interweavessa ollut dollar and a half-cardigan näytti ihanalta. Takakappale on puolessa välissä. Ihan mukavaa neulottavaa, vaikka Novitan Bambun ohuet lankasiupaleet väääääliiiillläääää vähän ottavat hermoon.

1 kommentti:

neja kirjoitti...

Tuo neuletakki on kyllä ihana:) Haluisin sen kans neuloo.