26.5.07

addition

Tilasin kuukausi sitten Angel Yarnsilta Addi-pyöröpuikkoja useammat. Siellä oli hyvä valikoima, tilasin samalla lankaa. Myös palvelu oli hyvää ja lähetys tuli perille tosi nopeasti. Olin Addien suhteen todella skeptinen, ennen kuin sain yhdet lainaan ja neuloin yhden pitsihuivin niillä. Sen jälkeen olin vakuuttunut Addien parhaudesta, varsinkin verrattuna Novitan puikkoihin. Minulla on aika hikiset kädet, monilla puikoilla neulominen on kauheaa narskutusta, mutta ei näillä ihanuuksilla. Mutta. Nyyh! Addini ovat tummuneet. Epäilen, että tummuminen johtuu juuri hikisistä kätösistäni, mutta olen hieman harmissani silti. Yritin etsiä lisätietoa valmistajan sivuilta, mutta eihän sieltä mitään irronnut. Laitoin sitten sähköpostilla kyselyn Angel Yarnsille, toivottavasti he vastaavat.


Tein vauvan myssyn, mutta en ollut tyytyväinen lopputulokseen ja myssy sai purkutuomion. Seuraavaksi koetan, josko Stitch n Bitch:n napanuorahattu olisi parempi malli. En usko, että valkoinen lanka kestää enää yhtään purkua. Onneksi Greyn Anatomia ja Patrick Dempsey lohduttaa vähän.

Mistä saa ostaa laventelin tuoksuista villapesuainetta?

3 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

tummumisen saa pois ruostumattomalle teräkselle (ts. ruokailuvälineille) tarkoitetulla kiillotusaineella. Jotkin hopeankiillotusaineet käyvät, purkissa on merkintä. Sillä lähtee :) Samoin jos puikkojen pinta menee nahkeaksi taikka karheaksi, pinnan saa uusittua tuolla samaisella kiillotusaineella :)

satu kirjoitti...

Kiitos neuvosta, täytyy kokeilla!

Anonyymi kirjoitti...

Laventelin tuoksu on oikeana aromina Sonett-villanpesuaineessa. Tuoksu on siis aito, joten se ei ole voimakas ja enimmäkseen haihtuu kuivuessa.

Löytyy mm. luontaistuotekaupoista, ekokaupoista ja Ruskovillan tuotteita myyvistä lastentarvikeliikkeistä.

t. Solveig