29.4.08

Vapaus

Mikä vapauden tunne! Lokakuusta saakka viime viikon torstaihin olen painanut työn ohella opiskelujuttuja melkein sekopäisenä. Viime torstaina tuska oli ohi ja läpi meni, lopputyö ja näytöt. Ou jeee! Kaiken parhauden lisäksi olen nyt lomalla. Ou jeee x 2!

Koko talvena en ole yhtä tilaustyönä tehtyä pipoa ja yhtä kynsikäsparia lukuun ottamatta tehnyt mitään neulerintamalla. Ei ole huvittanut, eikä jaksattanut. Perjantaina iski hirvittävä neulekuume, prinsessapipo on puikoilla ja valmistuu hyvää vauhtia. Samaan aikaan olen purkanut yhden neuletakin tekeleen, josta ei oikein tullut mieleistä (ufona ehkä jo kaksi vuotta) ja valmistaudun aloittamaan kolme seuraavaa projektia.

Prinsessapipo tulee itselle, jostakin syystä kaikki eteisen naulakosta löytyvät pipot ovat käyneet ahtaiksi. Tiedon määrä vissiin kasvattaa pään kokoa, he hee. Kamerani ei kuitenkaan suostu yhteistyöhän koneeni uuden käyttöjärjestelmän (linux) kanssa, joten kuvia piposta ja muista äpöstyksistä pääsen tallentamaan tänne tai sitten en.

Vappua!

Ei kommentteja: