11.11.07

lunta 5 cm

Etelä-Saksassa sitä satoi eilen puoli metriä. Ei käy kateeksi. Vaikka on lumi kivaa, on paljon valoisampaa, kun maa on valkoinen. Syksy meni yhdessä hujauksessa, kesäloma siinä sivussa ja lyhyt etelänmatka. Neulomista olen jatkanut uskollisesti koko ajan, en vain pysty kehittämään sellaista itsehillintää, ettei kesken olisi koko ajan vähintään viittä eri työtä.

Cosmicpluton Cavern cardi on hihaa vaille valmis ja siitä näyttää tulevan tosi kiva, pääsee kyllä työkäyttöön. Työhuoneeni on varsinainen hollitalli, sormet jäässä saa näpytellä syyskuusta kesäkuulle. Muut tällä hetkellä keskeneräiset ovat lähinnä hyshys-juttuja jouluun liittyen, sekä ihan simppeli valkoinen vauvanpeitto. Mistään ei ole kuvia, koskapa viimeiset kaksi viikkoa aurinko no pysynyt tehokkaasti pilvien takana ja kaikki kuvausyritykset on tuomittu epäonnistumaan.

Brooklyntweedin Jared oli kirjoittanut hyvän ohjeen Cap Karma-pipon kavennuksista siten, että kuvio jatkui loppuun saakka. Lopputulos oli hieno ja pipo lähti postissa isänpäivälahjaksi. Oli kuulemma syönyt perjantaina pipo päässä päivällispöydässä. Mikäs sen enempää neulojan mieltä lämmittää ;).

Ei kommentteja: