8.2.09

vino

Nyt on taas into päällä ja maltan neuloa yhden loppuun ennen kuin aloitan (tai jatkan...) seuraavaa. Torstaina olin niin täpinöissäni, etten malttanut mennä nukkumaan, oli pakko viimeistellä viimeisin valmistunut, Asymmetrical Cabled Cardi (ohje). Taas jotain itselle, tästähän voisi ottaa tavan. Vähän vielä on epävarmaa, kuinka onnistunut tämä oli, tykkään kyllä kovasti, varsinkin väristä ja tuosta lettiosasta ja olen jo kerran pitänytkin, mutta kelien pitää kyllä lauhtua ennen kuin tästä suosikki tulee. Käsivarsia nimittäin paleltaa, jos tuolla ulos lähtee, vaikka kuinka untsikka olis päällä.Malli: Asymmetrical Cabled Cardi by Yahaira Ferreira
Ohje: bitter purl -blogista
Lanka: Novita seiskaveikka, väri 158, menekki vajaa kolme kerää eli n. 410 g
Puikot: 4 mm addit

Valmistui vajaassa kolmessa viikossa, iltaisin neulottuna.
Kaipaa näköjään vielä pingotusta tuo lettiosio. Vaikka kuva on otettu aamupäivällä huoneessa, jossa on eniten päivänvaloa, siitä tuli ihan kamalan sininen. Tässä tapauksessa se ei tietenkään hirveästi haittaa, kun neulekin on sininen, mutta äh silti.
Sohvannurkan on nyt valloittanut huivi, jonka olen aloittanut jo varmaan puolitoista vuotta sitten. Eikä edes paljon puutu, puolitoista kukkariviä. Hoh hoh, oma laiskuus kyllä joskus ihmetyttää tosissaan. Tänä kesänä äiti saa toivomansa hartiahuivin, väri on aivan ihana. Pitää ehkä tilata itsellekin samaista lankaa ja tehdä jokin huiviviritys kesäksi. Seuraavaksi siis toivottavasti lisää FO:ta.

Ei kommentteja: